slide3
slide3
slide2
slide2
slide1
slide1
100 hoog
100 hoog
scheveningen
scheveningen
Producten pagina

Producten

Een goed begin …..

Bij het ontwerp van een pand of woning komt het toekomstige gevelonderhoud niet altijd direct ter sprake. Terwijl het juist belangrijk is om dit in een vroeg stadium te bepalen. Want al kies je voor onderhoudsvrije materialen, weersinvloeden en gebruik zullen in de loop der jaren toch invloed hebben op de gevel. Bovendien gelden voor het werken aan gevels steeds strengere veiligheidseisen, waaraan ieder bedrijf dient te voldoen. Bij de start inspelen op het latere onderhoud is effectief met betrekking tot de werkzaamheden, uitstraling, regelgeving en kosten.

 

Is het halve werk……

Gevel Elan denkt graag mee in de eerste fase van de bouw. In overleg met opdrachtgever en/of architect bepalen we een installatie op maat. Geen opvallende maar een eenvoudige, kwalitatief hoogwaardige installatie. In de kleur die bij de gevel past of juist accent aanbrengt.

Het bouwen en installeren van de installatie gebeurt onder verantwoordelijkheid van Gevel Elan, samen met betrouwbare partners. Na installatie dragen we het gebruik over aan de eigenaar van het gebouw. Vanzelfsprekend is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten met Gevel Elan.

Zo is de eigenaar verzekerd van het behoud en onderhoud van zijn gevel. 

Gevel Elan BV logo
Gevel Elan BV